Nyheter

Ja, det händer saker i truppen! Eller ja, nyheter är det väl inte så egentligen. Men det var nytt för ett tag sen ;)


Vi har eventuellt några värvningar till på gång, ett par riktigt bra tjejer var och provtränade i onsdags och en signatur från var och en där skulle verkligen höja oss. Träningen i onsdags var grym med härlig fart och attityd!


Men vad är egentligen klart för vår del då? Om vi börjar med den tråkiga delen, förlusterna.


Arijana Perisic - Kroppskultur
Arres kontrakt bröts ju redan i våras efter att alla delar inte uppfyllts. Men nu är det klart att hennes nya klubbadress alltså blir Kropps. Arre är en stark skytt som skjuter hårt och ofta. En spelare med stor potential men som kanske inte riktigt passade fullt ut i vårt spel. Ska bli spännande att se hur hon utvecklas i Uddevalla! Lycka till Arre!


Lina Säll - Borlänge
Härliga Polis-Lina som vi hade till låns efter Jul flyttar ju tillbaka hem till Borlänge. En duktig vänsterhänt kant som gav oss en större bredd i vårt spel. Säker i läget, stark och med en otrolig vilja! Vi visste ju att hon bara var utlånad, men ändå tråkigt att inte ha henne kvar. Vi saknar dig Lina, du är alldeles för bra för o spela i Borlänge ;)


Lisa Leijon - slutar
Lisa ska börja plugga i Stockholm och lägger skorna på hyllan. En lurig högerhänt högersexa son lyckas göra mål när ingen annan kan. Sjukt bra och stabil bakåt. Känns tungt att hon slutar, inte bara som handbollsspelare utan det är också en fantastiskt mysig tjej som är nära vän till många i laget.
Julia Boby - Kina
Julia lämnar oss i ett år för att spendera det i Kina dit familjen flyttar ett år. Julia är en stark skytt som under säsongen haft problem med sitt knä. Nu är planen att hon åker till Kina och rehabar och bygger sig starkare än någonsin och sen kommer du tillbaka och gör ditt livs bästa handbollsäsong. En mysig tjej som sprider mycket skratt!


Tomas Ljungqvist - flyttar
Bästa Tjompe har flyttat till Tjeckien med sitt dumma miltärjobb! :( En härlig prick som tränat våra målvakter i flera år nu och sitter på stora handbollskunskaper. Han har oxå lagt ner mycket tid på vårt individuella spel och det är tack vare honom som jag fått ordning och tillbaka mitt tuffa sökra försvarsspel. Vi kommer sakna dig Tjompe!


Men nu till lite roliga nyheter! Stora delar av truppen har skrivit på och är klara för nästa säsong! Som jag nämnde så har vi en del som provtränat, men ett nyförvärv har vi, och det är ett starkt kort!


Lovisa Henriksson - Ny från Skövde HF
Lollo kommer direkt från Elitserien och det märks på hennes fart och attityd. I Skövde spelade hon kant, men vill nu ta steget ut på 9m och kommer till oss för att göra det. Sjukt härlig tjej med massa fart och energi och hon har redan börjat sprida en härlig stämning i truppen. Hon och Anna krossar varandra på styrketräningen och slänger på vikter som vi andra bara kan drömma om! (Märks att det är dem två som har elitserierutin! ;)
Lollo kommer göra många viktiga mål för oss och ger vårt spel ytterligare en dimension. Hennes fart och inställning passar perfekt i vårt spel! Hon är bästa kompis med Kim, undrar hur mycket hon har med övergången att göra ;)


http://www.youtube.com/watch?v=QclYtFGUzhg - En intervju med Lovisa precis när hon skrivit på för oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0